Lýsing
Kan du sikre høj kvalitet i opgavevaretagelsen i et miljø med mange forskelligartede opgaver? Har du lyst til at indgå i et lille, tværfagligt team med fokus på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet? Så er du måske vores nye kollega.
Vi tilbyder en bred og alsidig arbejdsplads i en spænende og dynamisk virksomhed.
Som administrativ medarbejder vil du skulle varetag e forskellige arbejdsopgaver inden for områderne personaleadministration, bogholderi, regnskab, telefonbetjening, kontoropgaver og lettere sagsbehandling.
Vi forventer, at du
- er kontoruddannet og har lyst til at lære nyt
- kan varetage en bred vifte af opgaver inden for kontorfaget
- har en høj grad af kvalitet og omhyggelighed i dit arbejde
- kan formulere dig såvel mundtligt som skriftligt på færøsk og dansk
- har godt kendskab til og interesse for IT
- har kørekort og bil
- kan lide at arbejde selvstændigt og i team
- har gode samarbejdsevner
- er en åben, engageret og serviceminded person med smil på læben.
Om KiF Færøerne
Kriminalforsorgen i Frihed (KiF Færøerne) har til opgave at føre tilsyn med prøveløsladte, betinget dømte, samfundstjenestedømte og behandlingsdømte. Endvidere udfærdiges personundersøgelser iht. Retsplejelovens og udtalelser til brug i retten.
KiF Færøerne er beliggende på Áarvegur 14, 100 Tórshavn. Der skal dog forventes, at der også udføres administrative opgaver for og i arresten i Mjørkadali.Der er i alt 5 medarbejdere i KiF med baggrund inden for socialrådgiv, administration og ledelse.
KiF Færøerne hører under Institution Østsjælland, Bornholm og Færøerne. Institutionen består af fire arrester, fem KiF-afdelinger, og en ungekriminalforsorgsenhed og to udslusningsfængsler. Der er i alt ca. 200 ansatte i institutionen.
Vi kan tilbyde
- et alsidigt, ansvarsfuldt arbejde med faglig udvikling
- gode, engagerede kolleger på en lille arbejdsplads med et højt faglig niveau
- vejledning og sparring med administrative kolleger i andre afdelinger
- et arbejde, hvor du kan være med til at præge hverdagen
- fokus på trivsel og godt humør
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) – Det statslige område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.
Stillingen er en fuldtidsstilling med ugentlig arbejdstid på 37 timer om ugen.
Stillingen ønskes besat pr. 1. nov. 2023 eller snarest derefter.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen månd hente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.
Som civil medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internat-kursus for civile medarbejdere (ICN).
Der må ligeledes forventes, at der af og til er møder og kursusvirksomhed i Danmark.
Søg stillingen
Du søger stillingen her.
Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.
Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag d. 25. sep. 2023.
Vi forventer at holde samtaler kort efter ansøgningsfristens udløb.
Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.
Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Beinta B. Reynskor på tlf. 00298 233804.
Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.
Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.
For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk
Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.
Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.